Over JungleScape

Meer groen in en rondom je huis

We wonen met steeds meer mensen op steeds kleinere ruimtes. Daardoor is er soms geen ruimte meer over voor groen & planten. Een complete tuin op het balkon is soms lastig. Bij JungleScape willen we je helpen met het vergroenen van de kleine ruimte om je heen. In je tuin, op je balkon of binnen. Met onze verticale tuin systemen kun je overal een jungle van groen maken.

Missie: vergroenen van steden

JungleScape is ooit gestart met de missie om onze steden te vergroenen. Op reis naar de stad Singapore zag oprichter Sven hoe mooi en natuurlijk een stad kan zijn wanneer deze gehuld is in groene planten. Stadsparken die bruisen van flora en fauna en wolkenkrabbers die gehuld zijn in verticaal groen. Waarom zien we dit in Nederland en de rest van Europa zo weinig dacht hij?

Bij JungleScape is onze missie jou te helpen met meer natuurlijk groen aan te brengen met verticale tuin systemen welke perfect aansluiten op jouw omgeving. Met onze ondersteuning in plantselectie, installatie en onderhoud word je ontzorgd en kun je zorgeloos genieten van een heerlijk groene omgeving. Zo willen wij de steden vergroenen.

Wat we doen

Wij ontwikkelen de beste verticale tuin systemen voor jouw behoeften. Van plantenbakken tot potgrond en van irrigatie tot de selectie van planten. Wij zoeken alles uit, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We helpen je met het maken van de juiste keuzes voor het samenstellen van jouw ideale verticale tuin. Of je nu een tuin in de schaduw of in de zon hebt. Van kruiden houdt of van bloemen. Bij ons maak jij de keuze in wat je wilt.

Eenmaal een verticale tuin uitgezocht? Wij sturen deze met de grootste zorg naar je toe (bekijk hoe). Daarna helpen we je met eenvoudige handleidingen voor het installeren en onderhouden van je verticale tuin. Zodat jij kunt genieten van meer groen om je heen.

Koop een verticale tuin